Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelek rólunk

Szerető vagyok. A legklasszikusabb és legszexibb vonatkozásban. A blog egy hosszú, forró nyári délutánon indult. Nem beszéltünk akkor egy butaság miatt egy hétig. Annyira hiányzott, hogy muszáj volt kitalálnom valamit amivel átvészelem azt az időszakot. És akkor jött az ötlet, hogy leveleket fogok írni neki. Nagyon személyes, nagyon intim, nagyon rólunk szól. A téma mindig új, és mégis állandó. A szex. Ami annyiféle lehet amennyit csak szeretnénk. Lehet simogató, gyengéd, szenvedélyes, durva, mocskos, játékos, perverz, izgató, vagy éppen megnyugtató, és még annyi minden más. És lehet mindez egyszerre. Lehet annyira jó hogy már fáj. És fájhat úgy hogy jó legyen.

Ez is én, avagy a folytatás, ha úgy tetszik...

Utolsó kommentek

  • Lelkitárs: @A Pasi: A bejegyzések számához képest ritkán szóltál hozzá a kommentekhez, így ez külön is öröm számomra. Pedig ha az ott leírtak nem lettek volna kedvedre valóak, azt leírhattad volna akkor. Éppe... (2014.07.11. 22:03) epilógus
  • Enchantée: All good things come to an end... (2014.07.11. 18:09) epilógus
  • A Pasi: @Lelkitárs: nana, szánalmas sovinizmus? Mi köze van a házasságnak a féltékenységhez? Aki házas az nem lehet féltékeny a szeretőjére? Remélem nem maradtam le semmiről. Azt nem tudod, hogy milyen fél... (2014.07.09. 01:45) epilógus
  • A Pasi: @mrsmiss75: :) (2014.07.09. 01:35) epilógus
  • AdélAnita: @Lelkitárs: Kedves vagy, de a könyv szerintem azért túlzás lenne. Én ezt leginkább magamnak írtam, és neki. Hogy ti többiek hogy lettetek közben ennyien a mai napig nem értem... Igen, amit a félt... (2014.07.08. 10:32) epilógus
  • Utolsó 20

A szenvedély íze

2014.01.03. 14:21 | AdélAnita | 4 komment

Azt kérdezed van e olyan, hogy íze van az érzéseknek. Persze, szerintem igen. Az örömnek, a fájdalomnak, a szerelemnek, a szenvedélynek, mindennek...  Bár érdekes, hogy önmagukban nem mindig érezzük ezeket az ízeket, de rögtön észreveszzük a hiányukat, amikor egyébként ott kellene lenniük és még sincsenek.

A szenvedélyé nekem kicsit édes, kicsit keserű, enyhén csípős, és nagyon friss. Ha kézzel fogható dolgokhoz kellene hasonlítanom talán azt mondanám olyasmi, mint a gin tonik, a sötét, bársonyos csokoládé, a gyömbér, a menta vagy az ánizs, de az is lehet, hogy ezek együtt.

Amikor a régi irodádban félresöpörted a papírokat az íróasztalon, és felültettél oda, annak a csóknak az íze. Vagy azé amikor Sz. után először találkoztunk, megcsókoltalak, hozzád simultam, veszettül kívántalak és megérezted ezt, élvezted, és olyan finoman toltál el magadtól, szinte a számba suttogtad a  szavakat, még most is hallom, bébi, dolgoznom kell, és ha ezt most tovább csinálod nem fogom tudni abbahagyni. A sült szalonnás szendvics fris paradicsommal és a salátával..., mhhh! Emlékszel, hogy felnyögtem amikor beleharaptam? A leves a thai étteremben, húúúú, az nagyon.

Tudod mi a legjobb? Bármit csinálunk, bármi történik, ez mindig megvan ha együtt vagyunk. Változó formában, van, hogy kicsit édesebben, olykor csípősebben, és előfordul, hogy keserűbben, de ugyanolyan intenzitással. Sokszor akarom még érezni, az egyik kedvenc ízem. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekrolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr335726222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lelkitárs 2014.01.12. 10:28:27

Szia! Hónapok óta olvasgatom a blogodat, mára szinte függővé váltam. Nap mint nap megnézem, születtek-e új gondolataid, amit megosztasz velünk. Talán azért van ez így, mert a blog alapján /és biztos, hogy csak ennyiben/, a legapróbb részleteiben is egy cipőben járunk. Még a hangulatunk is hasonló, mintha csak a frontok hatnának a szeretőkre ugyanúgy. Sokszor gondoltam rá, hogy ezt megírom Neked, de csak most kerültem abba a hangulatba, hogy meg is tegyem. Most is csak azért, mert már olyan régen olvastam Tőled bejegyzést. Úgy gondolom sokan várjuk, hogyan alakul ez a nem mindennapi, kicsit groteszk, mégis egyedülálló, és őrülten szenvedélyes kapcsolat..... Sok sikert!!!

AdélAnita · http://levelekrolunk.blog.hu/ 2014.01.12. 14:48:10

@Lelkitárs:
Szia,
kb. 1 hete, régebben sem írtam gyakrabban. :-)
(Illetve néha előfordul.)
Most egy kicsit nehezebb időszakát élem az életemnek, (munka), ez sajnos minden területre, így az írásra is kihat. De örülök, hogy érdekel mi van velünk, és várod a folytatást. Lesz, ez egészen biztos.

Engem is érdekel, hogy akik hasonló cipőben járnak hogyan élik meg a saját kapcsolataikat, milyen gondoltaik, érzéseik születnek. Ha van kedved privátban megírni szívesen olvasnám a történetedet.

Lelkitárs 2014.01.13. 22:14:33

@AdélAnita:
Szia! Szívesen cserélnék tapasztalatot Veled, mert nem sok ember van a környezetemben /legalábbis aki felvállalja/, hogy így is lehet élni. A privi fogalmát nem értem, most először válaszoltam kommentre, nem tudom, hol, hogyan működik.

AdélAnita · http://levelekrolunk.blog.hu/ 2014.01.14. 01:10:47

@Lelkitárs:
Ok, semmi gond, megoldjuk. :-)
Írok én neked, arra a címedre fogsz kapni egy levelet amivel ezt a nicket regisztráltad, és onnantól úgy működik, mint egy hagyományos email.
Tudsz rá válaszolni, elküldöd, és azt már csak én látom, nem jelenik meg itt.
süti beállítások módosítása