Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelek rólunk

Szerető vagyok. A legklasszikusabb és legszexibb vonatkozásban. A blog egy hosszú, forró nyári délutánon indult. Nem beszéltünk akkor egy butaság miatt egy hétig. Annyira hiányzott, hogy muszáj volt kitalálnom valamit amivel átvészelem azt az időszakot. És akkor jött az ötlet, hogy leveleket fogok írni neki. Nagyon személyes, nagyon intim, nagyon rólunk szól. A téma mindig új, és mégis állandó. A szex. Ami annyiféle lehet amennyit csak szeretnénk. Lehet simogató, gyengéd, szenvedélyes, durva, mocskos, játékos, perverz, izgató, vagy éppen megnyugtató, és még annyi minden más. És lehet mindez egyszerre. Lehet annyira jó hogy már fáj. És fájhat úgy hogy jó legyen.

Ez is én, avagy a folytatás, ha úgy tetszik...

Utolsó kommentek

  • Lelkitárs: @A Pasi: A bejegyzések számához képest ritkán szóltál hozzá a kommentekhez, így ez külön is öröm számomra. Pedig ha az ott leírtak nem lettek volna kedvedre valóak, azt leírhattad volna akkor. Éppe... (2014.07.11. 22:03) epilógus
  • Enchantée: All good things come to an end... (2014.07.11. 18:09) epilógus
  • A Pasi: @Lelkitárs: nana, szánalmas sovinizmus? Mi köze van a házasságnak a féltékenységhez? Aki házas az nem lehet féltékeny a szeretőjére? Remélem nem maradtam le semmiről. Azt nem tudod, hogy milyen fél... (2014.07.09. 01:45) epilógus
  • A Pasi: @mrsmiss75: :) (2014.07.09. 01:35) epilógus
  • AdélAnita: @Lelkitárs: Kedves vagy, de a könyv szerintem azért túlzás lenne. Én ezt leginkább magamnak írtam, és neki. Hogy ti többiek hogy lettetek közben ennyien a mai napig nem értem... Igen, amit a félt... (2014.07.08. 10:32) epilógus
  • Utolsó 20

szürke

2013.12.14. 21:35 | AdélAnita | Szólj hozzá!

131.jpg

 

"Szeret szenvedni." Nem, ez nem igaz, nem szeretek. De azt az érzést szeretem, hogy teljes egészében képes vagy birtokolni a testem, szeretem amikor annyira benne vagy a fejemben, hogy eszembe sem jut tiltakozni, vagy ellenállni. Na jó, néha egy kicsit a játék kedvéért, de ezt meg imádod. :-)

Fura, hogy van aki azt gondolja ez megalázó, pedig kevés dolog van aminek a kipróbálásához ekkora bátorság, meg bizalom kell, mint ehhez. Vakon bízni a másikban, még ha csak néhány órára is, teljesen rábízni magad, hinni, hogy ismer annyira, hogy tudja hol vannak a határok, és mennyivel mehet túl rajtuk.

Kötnéd össze annyira szorosan a csuklóimat, hogy biztosan ne tudjam szétszedni őket? Igen.

Igazítanád úgy a szememre a kendőt, hogy egyáltalán semmit ne lássak? Igen.

Ingerelnél addig, hogy dühös legyek rád? Igen.

Hagynád, hogy könyörögjek azért hogy megcsókolhassalak és megdugj? Igen.

Akarom, hogy ezt csináld velem? Igen, most mindennél jobban akarom.

Érezni akarom az illatodat, a fogaidat, a szádat, a nyelvedet, a kezedet a bőrömön. Hallani akarom azt a hangodat ami nem tűr habozást és ellentmondást, akarom érezni, hogy úgy játszol velem ahogy akarsz, elengedsz, vissza rántasz, elviszel a határig, de nem engeded, hogy átbillenjek.

Legyél kegyetlen, gyűlöljelek és imádjalak egyszerre. Akarjalak ellökni, és mélyen magamban érezni, elfutni és szorosan magamhoz ölelni, fájjon úgy, hogy jó legyen, annyira jó hogy soha ne akarjuk abbahagyni.

Nem merném, nem is akarnám ezt mással. De tudom, hogy te közben végig figyelni fogsz rám, érezni és érteni fogod a rezdüléseimet, olvasol bennem, és pontosan tudod meddig mehetsz el. Tudsz úgy elvenni mindent, hogy attól nem érzem kifosztottnak magam, és a végén tudsz úgy magadhoz ölelni és megcsókolni, hogy azonnal érezzem ott vagyok belül azon a kicsi helyen, ahol csak az igazán fontos dolgoknak jut hely.

Címkék: bátorság vágy szenvedély bizalom gyűlölet

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekrolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr685692903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása