Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelek rólunk

Szerető vagyok. A legklasszikusabb és legszexibb vonatkozásban. A blog egy hosszú, forró nyári délutánon indult. Nem beszéltünk akkor egy butaság miatt egy hétig. Annyira hiányzott, hogy muszáj volt kitalálnom valamit amivel átvészelem azt az időszakot. És akkor jött az ötlet, hogy leveleket fogok írni neki. Nagyon személyes, nagyon intim, nagyon rólunk szól. A téma mindig új, és mégis állandó. A szex. Ami annyiféle lehet amennyit csak szeretnénk. Lehet simogató, gyengéd, szenvedélyes, durva, mocskos, játékos, perverz, izgató, vagy éppen megnyugtató, és még annyi minden más. És lehet mindez egyszerre. Lehet annyira jó hogy már fáj. És fájhat úgy hogy jó legyen.

Ez is én, avagy a folytatás, ha úgy tetszik...

Utolsó kommentek

  • Lelkitárs: @A Pasi: A bejegyzések számához képest ritkán szóltál hozzá a kommentekhez, így ez külön is öröm számomra. Pedig ha az ott leírtak nem lettek volna kedvedre valóak, azt leírhattad volna akkor. Éppe... (2014.07.11. 22:03) epilógus
  • Enchantée: All good things come to an end... (2014.07.11. 18:09) epilógus
  • A Pasi: @Lelkitárs: nana, szánalmas sovinizmus? Mi köze van a házasságnak a féltékenységhez? Aki házas az nem lehet féltékeny a szeretőjére? Remélem nem maradtam le semmiről. Azt nem tudod, hogy milyen fél... (2014.07.09. 01:45) epilógus
  • A Pasi: @mrsmiss75: :) (2014.07.09. 01:35) epilógus
  • AdélAnita: @Lelkitárs: Kedves vagy, de a könyv szerintem azért túlzás lenne. Én ezt leginkább magamnak írtam, és neki. Hogy ti többiek hogy lettetek közben ennyien a mai napig nem értem... Igen, amit a félt... (2014.07.08. 10:32) epilógus
  • Utolsó 20

"megcsókolhatlak már végre?"

2014.01.25. 21:18 | AdélAnita | Szólj hozzá!

"Egy nő nem minden férfi mellett ugyanaz a nő."

(Anatole France)

 

A "dugni akarok" csók..., hmmmm, igazad van, figyelem magam azóta, tényleg többféleképpen csókolok. De szerintem te vagy az egyetlen, aki ismeri az egész repertoárt.

A szexelős csók, igen, azt mindenkivel használom. (Leszámítva azokat a pasikat akikkel dugtam, de soha nem csókoltam meg őket. Miért van az, hogy a nyelvem átdugni valaki szájába intimebb dolgonak tartom, mint széttenni a lábam? ) Ez az, amikor szívom és harapom közben az ajkaidat, szorosan hozzád préselődöm, fészkelődöm is talán, és kéjesen nyögök néha hozzá.

A szenvedélyes csók, amit szintén ismerhetnek mások is, de mégis más mindenkivel. Veled a közös emlékek varázsa, és a jövőbeli kalandok ígérete. Ez az amikor a hajadba túrok közben, és rád mosolygok amikor abbahagyjuk. Ez az ami után azt mondod "szia".

És vannak a csak veled csókok. A találkozások első csókjai, amiben benne van a külön töltött idő minden fájdalma, a hosszú vágyódás összes sóhaja, az "újra érezhetlek"  csodája, és egy kicsit már a búcsúzás keserűsége is. A szerető, becéző csókok, amelyek megállítják az időt, és azokban a kimerevített pillanatokban még a világ is tökéletes (nem, nem csak annak tűnik, olyankor valóban az). És van az elválás utolsó csókja, ami éget és fáj, és abban a pillanatban csak egy egészen picit édesíti meg a viszontlátás ígérete, éppen csak annyira, hogy elviselhető legyen. Ez nem is csók, sokszor inkább ölelés, és az ajkak futó találkozása, szavak nélküli suttogás.

Az összeset imádom veled, és most az összes hiányzik, nagyon.

Címkék: szex csók érzések

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekrolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr635781449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása