Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelek rólunk

Szerető vagyok. A legklasszikusabb és legszexibb vonatkozásban. A blog egy hosszú, forró nyári délutánon indult. Nem beszéltünk akkor egy butaság miatt egy hétig. Annyira hiányzott, hogy muszáj volt kitalálnom valamit amivel átvészelem azt az időszakot. És akkor jött az ötlet, hogy leveleket fogok írni neki. Nagyon személyes, nagyon intim, nagyon rólunk szól. A téma mindig új, és mégis állandó. A szex. Ami annyiféle lehet amennyit csak szeretnénk. Lehet simogató, gyengéd, szenvedélyes, durva, mocskos, játékos, perverz, izgató, vagy éppen megnyugtató, és még annyi minden más. És lehet mindez egyszerre. Lehet annyira jó hogy már fáj. És fájhat úgy hogy jó legyen.

Ez is én, avagy a folytatás, ha úgy tetszik...

Utolsó kommentek

  • Lelkitárs: @A Pasi: A bejegyzések számához képest ritkán szóltál hozzá a kommentekhez, így ez külön is öröm számomra. Pedig ha az ott leírtak nem lettek volna kedvedre valóak, azt leírhattad volna akkor. Éppe... (2014.07.11. 22:03) epilógus
  • Enchantée: All good things come to an end... (2014.07.11. 18:09) epilógus
  • A Pasi: @Lelkitárs: nana, szánalmas sovinizmus? Mi köze van a házasságnak a féltékenységhez? Aki házas az nem lehet féltékeny a szeretőjére? Remélem nem maradtam le semmiről. Azt nem tudod, hogy milyen fél... (2014.07.09. 01:45) epilógus
  • A Pasi: @mrsmiss75: :) (2014.07.09. 01:35) epilógus
  • AdélAnita: @Lelkitárs: Kedves vagy, de a könyv szerintem azért túlzás lenne. Én ezt leginkább magamnak írtam, és neki. Hogy ti többiek hogy lettetek közben ennyien a mai napig nem értem... Igen, amit a félt... (2014.07.08. 10:32) epilógus
  • Utolsó 20

Kapualjak

2012.10.29. 21:10 | AdélAnita | Szólj hozzá!

Hetek óta fantáziálok erről. Pontosan azóta a komment óta ami rögtön beindította a fantáziámat ahogy megláttam. Jó, most megint lesznek akik azt gondolják hogy basszus, egy nyavalyás kapualj, mi a fene nem indítja be ezt a nőt? De te nem. Te ezt ugyanúgy élvezed mint én. Ugyanannyira izgat, és ugyanannyira vágysz rá.

Legyen tökéletes, olyan amikor mindketten megkapjuk amit akarunk. Olyan amitől még akkor is felizgulunk ha majd hónapok múlva gondolunk vissza rá.

Egy lassú, érzéki, szenvedélyes csókkal indítva az utcán. Azzal a fajta csókkal amiért meghalok, amibe beleszerettem. Imádom ahogy csókolsz. Imádom ahogy az elején éppen csak érinti a szád a számat, ahogy a nyelved hegyével lassan , puhán simítod végig, ahogy megtalálod a nyelvem és egyre szenvedélyesebb, egyre vadulósabb lesz, ahogy beleharapsz az ajkaimba.

Berántasz egy kapualjba, közben már a hajamat markolod és hátrahúzod a fejem, ebből tudom hogy innen már teljesen a tiéd az irányítás. Belenézel a szemembe és azt mondod "Azt akarom hogy szopj le, most." Imádom ahogy azt a szót mondod hogy akarom. Imádom az érzést hogy teljesen átadom neked magam és ez közben egy kicsit sem zavar.

A kezed a vállamon, lefelé nyomsz, közben a másik kezeddel már a cipzáradat húzod le, előveszed a farkad. Eléd guggolok, a ruha felcsúszik a combomon és úgy helyezkedem hogy lásd közben a harisnyatartómat.

Lassan a nyelvem hegyével körbenyalom a makkod, csókolózom a farkaddal, kicsit a számba engedem majd megint csak a nyelvem hegyével érintem, végignyalom oldalt fel, majd le, majd megint fel. Bekapom és mélyen beengedem amennyire csak tudom. Hagyom hogy fogd a fejem, hogy irányíts, hogy durva legyél, hogy megdugd a szám. Majd mikor már annyira kívánlak hogy nem bírok tovább várni felállok és megcsókollak. Keményen, követelőzően.

Határozottan, durván nekilöksz háttal  a falnak, beleharapsz az ajkamba, a nyakamba. A kezed a ruha alatt csúszik a harisnyás combomon, végigsimítod a puncim csak hogy érezd mennyire vágyom rád. Játszol a csiklómmal, az ujjaidat belém csúsztatod, majd kiveszed a kezed és bedugod a számba. Ez annyira szexi hogy ettől még jobban kívánlak.

Az egyik lábammal átölelem a csípőd. Lassan hatolsz belém hogy mindketten kiélvezzük ezt, olyan mélyre csúszol amennyire csak lehet és mozogni kezdesz bennem. Annyira vágyom már erre és annyira izgató a szituáció hogy nem is bírom sokáig és hamar elélvezek. Majd újra eléd guggolok és bekapom a farkad. Tudom hogy imádod ezt, és élvezem hogy élvezed. Úgy fejezzük be ahogy szeretnéd, a számba élvezel.

Ilyesmit szeretnék. És tudod mi a legjobb? Hogy pontosan tudom hogy bármennyire izgató is ez így elképzelve a  valóságban még jobb lesz.

Ja, és egészen pontosan ma van telihold. Állítólag ez most valami nagyon különleges, és a szexuális vágyakat is extrán felerősíti. Hát, nem gondoltam hogy ez nálam még lehetséges, pedig de. Nem tudom hogy, vagy mitől, de működik. Őrületesen kívánlak.

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekrolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr264877793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása