Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelek rólunk

Szerető vagyok. A legklasszikusabb és legszexibb vonatkozásban. A blog egy hosszú, forró nyári délutánon indult. Nem beszéltünk akkor egy butaság miatt egy hétig. Annyira hiányzott, hogy muszáj volt kitalálnom valamit amivel átvészelem azt az időszakot. És akkor jött az ötlet, hogy leveleket fogok írni neki. Nagyon személyes, nagyon intim, nagyon rólunk szól. A téma mindig új, és mégis állandó. A szex. Ami annyiféle lehet amennyit csak szeretnénk. Lehet simogató, gyengéd, szenvedélyes, durva, mocskos, játékos, perverz, izgató, vagy éppen megnyugtató, és még annyi minden más. És lehet mindez egyszerre. Lehet annyira jó hogy már fáj. És fájhat úgy hogy jó legyen.

Ez is én, avagy a folytatás, ha úgy tetszik...

Utolsó kommentek

  • Lelkitárs: @A Pasi: A bejegyzések számához képest ritkán szóltál hozzá a kommentekhez, így ez külön is öröm számomra. Pedig ha az ott leírtak nem lettek volna kedvedre valóak, azt leírhattad volna akkor. Éppe... (2014.07.11. 22:03) epilógus
  • Enchantée: All good things come to an end... (2014.07.11. 18:09) epilógus
  • A Pasi: @Lelkitárs: nana, szánalmas sovinizmus? Mi köze van a házasságnak a féltékenységhez? Aki házas az nem lehet féltékeny a szeretőjére? Remélem nem maradtam le semmiről. Azt nem tudod, hogy milyen fél... (2014.07.09. 01:45) epilógus
  • A Pasi: @mrsmiss75: :) (2014.07.09. 01:35) epilógus
  • AdélAnita: @Lelkitárs: Kedves vagy, de a könyv szerintem azért túlzás lenne. Én ezt leginkább magamnak írtam, és neki. Hogy ti többiek hogy lettetek közben ennyien a mai napig nem értem... Igen, amit a félt... (2014.07.08. 10:32) epilógus
  • Utolsó 20

túl az Óperencián

2014.01.18. 20:59 | AdélAnita | 2 komment

ariel7.jpg

Meséltem Sz.-nak királylányokról, királyfikról, sárkányokról. Arról, hogy nagyon sok történetet fog majd ebben a témában hallani, és biztos, hogy egynémelyik majd tetszik is neki, de azt jegyezze meg jól, hogy ma már a királylányoknak egyedül is meg kell tudni küzdeni a sárkánnyal, és bár érkezhet a királyfi fehér lovon, ettől még nem biztos, hogy automatikusan a fele királyság is vele jár, de jól is van ez így.

A vörös hajú királylány néha nagyon el tud tévedni Seholországban. Olykor rettentő bátornak érzi magát, csodák történnek vele, és ettől hajlamos azt képzelni, hogy ő maga is tudna csodát tenni. Még ahhoz is van mersze, hogy elinduljon egy olyan úton, amin a csodálatos-varázslatos csillagport sejti. Tudja ő, persze, hogy tudja, hogy nem lesz azt azért olyan egyszerű megtalálni, feneketlen óceánokat kell átúszni, meredek sziklafalakat megmászni, gonosz varázslatokat megtörni, de nem fél ettől, mert maga akart elindulni az úton, és bízik benne, hogy sikerrel járhat.

Ám az Elvarázsolt Labirintus olyan meglepéteseket tartogat, amire a királylány nem számított. Elvesz, de nem ad cserébe semmit, a véget érni nem akaró sötétségben rémisztő szörnyek lapulnak, feloldhatatlannak tűnő gonosz bűbájt bocsátanak rá. A királylány szeretne boldog lenni a királyfival azokban az órákban amiket ajándékba kapnak, valami csodás-csillagfényes tündérpornak köszönhetően sikerül a sötétségre zárnia az ajtót, és megfeledkezni róla.

De jaj! A legsötétebb, leggonoszabb varázslat nem múlik el nyomtalanul, a királylány hiába szeretne átlépni rajta, csak dermedt félelmet érez, és bármyennyire szeretné nem tud mozdulni, próbál beszélni a királyfihoz, de nem azok a szavak jönnek, és nem úgy ahogy szeretné. Érzi, hogy távolodik, messzire sodródik és már szólni sem képes, nem jönnek a szavak. A félelelem átkúszik a csillagporos világba, és jeges ujjaival megérinti a királylány szívét.

Aztán egy végtelennek tűnő éjszaka után utat talál egy fénysugár, a királyfi végre újra megérinti a királylányt, magához öleli, és azt mondja érteni szeretnélek, segíts, hogy ezt meg tudjam tenni.

A királylányok ma már egyedül küzdenek a sárkányokkal, átkelnek az üveghegyen és a saját útjukon járnak, a saját csodájukat keresve túl az Óperencián. De néha elfáradnak, megijednek és félnek, nagyon félnek, és olyankor önmagukon kívül csak abban bízhatnak, hogy a királyfi ott lesz, mert ott akar lenni, megfogja  a kezüket, és nem hagyja, hogy egyedül reszkessenek a sötétben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekrolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr565769563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy szőke csaj 2014.01.20. 12:32:54

Többször elolvastam és mindegyik alkalommal gombócot éreztem a torkomban.
Figyelj, te királylány! Nem biztos, hogy 100%-ban értek mindent, de elég régen olvaslak már ahhoz, hogy merjem gondolni, tudom miről szól ez most. Már máskor is volt olyan érzésem, hogy él benned egy édes, ijedt kislány, akit valamikor régen nagy veszteség ért, és az ebből eredő fájdalmat igyekezett annyira elnyomni magában, hogy azóta sem dolgozta fel. Tudom, nehéz lehet, de próbáld meg. Olyan bátor vagy, és ügyes, és le merem fogadni, hogy gyönyörű. És az ég szerelmére, hidd már el, hogy a királyfid szeret téged, csak lépj rá az útra és teljesen biztos, hogy fogja majd a kezed.
Na rajta! Fejet fel és indulás! :-)

AdélAnita · http://levelekrolunk.blog.hu/ 2014.01.20. 13:25:47

@egy szőke csaj:
Húúúúúha!
Hát ez nagyon betalált...., köszönöm!
süti beállítások módosítása