Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelek rólunk

Szerető vagyok. A legklasszikusabb és legszexibb vonatkozásban. A blog egy hosszú, forró nyári délutánon indult. Nem beszéltünk akkor egy butaság miatt egy hétig. Annyira hiányzott, hogy muszáj volt kitalálnom valamit amivel átvészelem azt az időszakot. És akkor jött az ötlet, hogy leveleket fogok írni neki. Nagyon személyes, nagyon intim, nagyon rólunk szól. A téma mindig új, és mégis állandó. A szex. Ami annyiféle lehet amennyit csak szeretnénk. Lehet simogató, gyengéd, szenvedélyes, durva, mocskos, játékos, perverz, izgató, vagy éppen megnyugtató, és még annyi minden más. És lehet mindez egyszerre. Lehet annyira jó hogy már fáj. És fájhat úgy hogy jó legyen.

Ez is én, avagy a folytatás, ha úgy tetszik...

Utolsó kommentek

  • Lelkitárs: @A Pasi: A bejegyzések számához képest ritkán szóltál hozzá a kommentekhez, így ez külön is öröm számomra. Pedig ha az ott leírtak nem lettek volna kedvedre valóak, azt leírhattad volna akkor. Éppe... (2014.07.11. 22:03) epilógus
  • Enchantée: All good things come to an end... (2014.07.11. 18:09) epilógus
  • A Pasi: @Lelkitárs: nana, szánalmas sovinizmus? Mi köze van a házasságnak a féltékenységhez? Aki házas az nem lehet féltékeny a szeretőjére? Remélem nem maradtam le semmiről. Azt nem tudod, hogy milyen fél... (2014.07.09. 01:45) epilógus
  • A Pasi: @mrsmiss75: :) (2014.07.09. 01:35) epilógus
  • AdélAnita: @Lelkitárs: Kedves vagy, de a könyv szerintem azért túlzás lenne. Én ezt leginkább magamnak írtam, és neki. Hogy ti többiek hogy lettetek közben ennyien a mai napig nem értem... Igen, amit a félt... (2014.07.08. 10:32) epilógus
  • Utolsó 20

Veled akarom

2013.06.03. 15:54 | AdélAnita | 9 komment

lsm2.jpg

Nézem őket ahogy a bárpultnál ülnek. Beszélgetnek, nevetnek valamin. A pasi teljes testével a lány felé fordul, issza a szavait, és pontosan azzal a "megőrülök érted" pillantással néz rá, ott van a szemében a vágy, a kívánás. Már csak akkor veszem észre hogy M. visszajött amikor végigsimítja a karomat. Mosolyog, ő is rájuk néz. "Szépek így együtt, de a pasi nem is az eseted." Hmmmm...., tényleg nem, eddig észre sem vettem. "Valóban. De nem is őt néztem hanem a lányt. Nézd meg milyen szép a tartása ahogy ott ül." Újra rájuk néz, a tekintete a lányra tapad, de közben hozzám beszél. "Hasonlít rád, te is így ülsz, ezzel a tartással, pont ilyen szép a hátad vonala." "Tényleg? Olyan jó lenne valahogy közelebb menni hozzá, annyira közel ahonnan már érezni lehet az illatát, és nézd a haját, gyönyörű, szinte érzem a tapintását." Közben visszafordul, a szemembe néz, a szeme olyan mély zöld amilyen csak akkor szokott mikor nagyon mérges, vagy nagyon kíván valakit. "Ok, ezt most fejezd be! Teljesen kikészítesz!" És basszus, tényleg csak ekkor esik le hogy mit csinálok. És rögtön az jut eszembe hogy neked ez mennyire tetszene. "Rá gondolsz ugye? Akkor szoktál így nézni." "Igen, rá gondoltam." "Én is imádom hogy ilyen vagy, de mivel kettőnk közül csak vele dugsz így már az is sok ha csak elképzellek ezzel a csajjal. Ne akarj kinyírni, igyunk inkább valamit."


Egész nap csak arra tudok gondolni hogy dugni akarok veled. Nincs szünet, és nincs kivétel. Bármit csinálok, és bárkivel vagyok csak ezek a képek kattognak, folyamatosan rád vágyom. Emlékszel mikor tavaly egyszer azt mondtad, hogy nem azért akarsz swinger clubba menni mert mást akarsz megdugni, hanem velem akarsz menni azért, mert élvezed hogy együtt vagyunk ott, és élvezed hogy úgy dugsz meg mást hogy közben én is ott vagyok? Értettem akkor is, de nem gondoltam hogy ez a vágy ennyire erős lehet. 

Azt akarom hogy úgy dugjon meg egy másik pasi hogy közben téged nézlek, hogy úgy simogasson egy másik kéz hogy közben téged csókollak. Akarom hallani ahogy egy másik nő elélvez mellettem attól amit csinálsz vele. Akarom hogy magadhoz húzz utána, és halkan a fülembe suttogj, hogy megkérdezd jó volt e.

Hihetetlen, hogy még egy éve sincs amikor először csináltuk ezt. Nem tudnám pontosan megmondani hogy hol volt a pont amikor teljesen átbillentem. Talán Cs. adta meg a végső lökést, ott nyílt ki számomra teljesen ez a világ, ott éreztem meg először azt a határtalan szabadságot hogy itt tényleg bármit lehet. Nőként megkaphatok egy másik nőt, élvezhetem a hatást amit ezzel kiváltunk, élvezhetem azt az érzést ami ettől bennem születik.

Nézem a lányt a bárpultnál. Most egyszer csak felém fordul, rám néz, a tekintetünk egy pillanatra egymásba fúródik, rá mosolygok, visszamosolyog. A pasi lassan fordul meg, végignéz rajtam, ránéz a lányra majd ismét vissza rám. A pillantása mohó, pontosan látom hogy ugyanarra gondol amire én. Átfut rajtam a gondolat, hogy most semmi mást nem kellene tennem csak felállni és odasétálni hozzájuk, de nem csinálhatom ezt M.-kal, ez itt nem az a hely, és nem az az idő, és legfőképpen, ő nem te vagy. "Ne haragudj, igazad van, tényleg jobb lesz ha inkább kérünk inni valamit." 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekrolunk.blog.hu/api/trackback/id/tr315341897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr_kiss 2013.06.03. 22:45:39

hmm.. biztos így volt a legjobb? :)

AdélAnita · http://levelekrolunk.blog.hu/ 2013.06.04. 09:27:11

@mr_kiss: Igen, egészen biztos. Kívülállóként nyilván érthetőbb lenne a lényeg ha megmagyarázásra kerülne M. személye. De ez nem egy magyarázkodós blog, így kénytelen leszel elhinni bemondásra. :-)

mr_kiss 2013.06.05. 00:57:57

@AdélAnita: Szerintem egy ilyen pillanatban az a lényeg ami benned van és te teszed helyre magadban,ha van valamiféle érzés és ez legyen akármilyen is,ezt jó kibontani vagy teret adni neki.ezt nem is kell megmagyarázni vagy azonosulsz vele vagy nem.Rajtad áll vagy bukik ennyit szerettem volna mondani vele :) Az ember maga teljességre törekszik így vagy úgy és ez lehet egy szimpla ismerkedés is.A többi eleve adja magát.Ez az élet rendje ;-)

mrsmiss75 2013.06.06. 18:29:30

Látom tényleg minden rendben, visszatért a szuka. :)

Egy ideje már meg akartam kérdezni de aztán mindig elvetettem, most meg úgy gondolom hogy egy életem egy halálom, legfeljebb elküldesz melegebb éghajlatra. Meg persze az is lehet, hogy nem itt kellene hanem inkább privátban, de lényegében úgy is tök mindegy. Szóval ez swinger klub dolog engem igencsak izgat egy ideje, de eddig nem találtam olyan csajt akivel szívesen mennék. Lennél egyszer a partnerem?

mrsmiss75 2013.06.06. 18:31:26

@mr_kiss: A neved kicsit megtévesztő, de olvastalak már máshol is, nyugtass meg hogy jól gondolom hogy csaj vagy.

mr_kiss 2013.06.07. 01:01:36

@mrsmiss75: férfi vagyok,csak merek nő is lenni :D de hogy értsd a férfiak kevésbé merik megélni az érzéseik én szeretem és merem is így leszek egy kicsit több vagy teljesebb.. ahogy tetszik ;-)

AdélAnita · http://levelekrolunk.blog.hu/ 2013.06.07. 15:40:50

@mrsmiss75: Ha már így nyilvánosan kérdezted akkor így válaszolok.
Nem is fejtegetném hosszan, mert a lényegen nem változtat. Köszönöm, de nem.

Érdekes egyébként hogy éppen a napokban mondtam egy hasonló invitálással kapcsolatban, hogy én ezekkel nem tudok/akarok mit kezdeni. Nekem ez furcsa, hogy valaki ismeretlenül, ennyiből amit itt megosztok személyes kontaktot akar.

mrsmiss75 2013.06.07. 18:30:04

@AdélAnita: Nem mondom hogy nem vagyok csalódott, az vagyok. De ha igent mondtál volna akkor még inkább az lennék, mert az azt jelentené hogy nem olyan nő vagy amilyennek elképzellek. Igaza van a pasidnak, tényleg egy igazi királylány lehetsz.
Azt viszont nem értem hogy mit találsz abban furcsának, hogy kapsz ilyen ajánlatokat. Én inkább azon lepődnék meg, hogy nem kapsz minden pasitól aki olvassa amiket írsz.

AdélAnita · http://levelekrolunk.blog.hu/ 2013.06.07. 18:46:44

@mrsmiss75:

:-)
Királylány, persze...
Az ajánlatokkal kapcsolatban meg ő is ugyanezt mondta.
süti beállítások módosítása